Visitors’ Center for a Leading Technology Company

Client
Location
Type
Size
Undisclosed
New Mountain, California
Visitors’ Center
Undisclosed
Hetzel had a chance to help imagine a new visitors’ center experience for one of California’s leading technology groups, in collaboration with the Hettema Group. The complexity of the project is manifested in need for technology and architecture to become one. The pinnacle of guest experience is the virtual meeting room, where every meeting starts with a question: “where would you like this meeting to take place?” and you are immediately transported into an immersive environment of your choice.

Room Plan

HETZEL DESIGN   Los Angeles, USA 2020.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google